Bakkerij Hilvers

Bakkerij Hilvers heeft vijf pijlers: geloof, familie, brood, sociale betrokkenheid en duurzaamheid. Ze geloven in het delen van wat ze hebben ontvangen om de wereld mooier te maken.

Hilvers biedt werk- en leermogelijkheden aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in hun bakkerijen in Arnhem en Velp. Hilvers Social is een inclusieve werkplek waar cakes, koekjes, gebakjes en Arnhemse Meisjes worden gemaakt. Ze streven ernaar om de duurzaamste bakkerij van Nederland te worden en bouwen samen aan de bakkerij van de toekomst.

Plantics

Plantics B.V. is een spin-off van de Universiteit van Amsterdam, opgericht in 2014. Dit heeft geresulteerd in 100% biobased thermohardende harsen en materialen.
Samen met partners creëren ze hoogwaardige, circulaire en CO2-negatieve producten.

Plantics is erkend als een veelbelovend biomateriaalbedrijf en won de “Renewable Material of the Year 2021” innovatieprijs. In hetzelfde jaar positioneerde Het Financieel Dagblad als nr. 1 meest veelbelovende Climate start-up bedrijf in Nederland. Het team van Plantics streeft naar een betere en duurzamere wereld en gelooft in de kracht van teamwork.

Ze zijn gevestigd in Arnhem op IPKW en hebben momenteel 40 medewerkers in de start-up fase. Hun direct toepasbare producten zijn geschikt voor bijvoorbeeld kantoormeubilair, met duurzaamheid als sleutelwoord.

Wattsun

Wattsun pop-up power B.V. is in 2016 opgericht om duurzame energie mobiel en overal beschikbaar te maken. Ze bieden innovatieve plug & play batterijsystemen die bedrijven in staat stellen om emissievrij, efficiënter en veiliger te werken, zelfs op locaties zonder elektriciteitsnet.

Het draagbare batterijsysteem van Wattsun is modulair en stelt gebruikers in staat om energie te stapelen als legoblokken, waardoor ze overal en altijd kunnen werken zonder CO2, stikstof en fijnstof uitstoot. Wattsun blijft innoveren om de stroomvoorziening van de toekomst te ontwikkelen en streeft naar een fossielvrije samenleving.

Ze hebben aandacht voor hun omgeving en zijn betrokken bij organisaties zoals De Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem. Het bedrijf groeit snel en heeft een uniek duurzaam product ontwikkeld, waardoor zelfs wereldberoemde bands zoals Coldplay met hen willen samenwerken. Wattsun ademt duurzaamheid.