De Gastronoom

Niet zomaar een cafetaria. Zes cafetaria’s (Arnhem en Velp), waar de producten op een ambachtelijke en gezonde manier worden bereid. Onlangs werd in het kader van verantwoord frituren nog door de Consumentenbond aan de Gastronoom het cijfer 9 toegekend.

KplusV

KplusV heeft meer dan 50 miljoen euro opgehaald voor innovatieve bedrijven, helpt jaarlijks meer dan 100 (inclusieve) arbeidsplaatsen realiseren, begeleidt meer dan 200 startups en zorgt voor meer dan 1 miljoen ton CO2 reductie. Dat alles vanuit een hoofdvestiging in Arnhem en (neven)vestigingen in Amsterdam en sinds kort ook Rotterdam.

Mantel

Niet alleen enkele winkels in Arnhem (waaronder de grootste superstore), maar ook in Den Bosch en Utrecht met Superstores gevestigd en zeer succesvol online actief. Oer-Arnhems bedrijf (anno 1938), maar zeer modern en met oog voor voortdurende innovatie en verdere ontwikkeling.

Save Plastics

Geeft plastic een nieuw leven met de ambitie om per jaar maar liefst 2.500.000 kg plastic afval te verwerken. Een proces van lokaal inzamelen tot uiteindelijk een kunststof van een hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt als alternatief voor hout.