De Arnhemse Uitdaging

De Arnhemse Uitdaging

De Arnhemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven stimuleert. Stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven kunnen een beroep doen op een netwerk van vrijwilligers uit het bedrijfsleven voor hulp in de vorm van kennis, materialen, faciliteiten of menskracht. Het mes snijdt aan hierbij twee kanten. Maatschappelijke organisaties kunnen hun (vrijwilligers-)werk beter doen. Bedrijven kunnen zo op een praktische manier invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Hierdoor ontstaan nieuwe verbindingen tussen bedrijfsleven en samenleving.

Welk bedrijf verdient het Arnhems Compliment 2023?

Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor twee commerciële bedrijven dan wel ondernemers uit Arnhem die het afgelopen jaar veel hebben betekent voor lokale maatschappelijke organisaties. Ze blinken dus uit in maatschappelijk betrokken ondernemen. Met deze prijs bedankt de organisatie de bedrijven voor hun bijdrage aan de lokale samenleving. Daarnaast willen ze andere bedrijven inspireren om zich ook in te zetten.

           

Jury 2023

De jury bestaat dit jaar uit: Roy Everts (Gld print & media, publiekswinnaar van 2022), Olaf Heller (Mantel, juryvoorzitter), Meike Verhagen (Eusebius) en Mariska Perrier (Arnhemse Uitdaging).