Beste Arnhemse Onderneming van het jaar

 

Beste Arnhemse Onderneming van het jaar

Welke onderneming verdient volgens jou de prestigieuze titel ‘Beste Arnhemse Ondernemer van het jaar’? Voor ons is dat een onderneming die het beste presteert op het gebied van ontwikkeling en innovatie, klantgerichtheid, bedrijfsprestaties, duurzaamheid en sociabiliteit. Beste Onderneming van het jaar word je dus niet zomaar. Daarvoor moet je echt op alle fronten excelleren.

Jouw motivatie telt

Elke onderneming, ieder bedrijf, iedere instelling in Arnhem mag een onderneming nomineren. Dat kun je doen via je businessclub of rechtstreeks op deze site. Een nominatie breng je gemotiveerd uit. Je licht dus per criteria toe waarom jij je keuze hebt gemaakt. Op 12 juni maakt de jury een shortlist uit de voorgedragen bedrijven bekend. Vervolgens kan opnieuw gestemd worden. Wederom voorzien van een gedegen motivatie.

Rabobank Kloppend Hert Award

Rabobank 'Kloppend Hert' Award

Tijdens ArnhemBedrijft! maakt de jury de respectabele winnaar bekend. Deze winnaar ontvangt De Rabobank Kloppend Hert.

Het Kloppend Hert staat symbool voor het Arnhemse bedrijfsleven dat het hart van de lokale economie laat kloppen, gesymboliseerd door een brandend lampje in de Award. Het bedrijfsleven schept lokale werkgelegenheid, geeft haar werknemers een gerespecteerde basis en de stad Arnhem een trots gezicht.

Creatief, groen en vrijheid

De award straalt duurzaam uit: het kloppende hart wordt gevisualiseerd door een knipperend ledlampje. Het lampje haalt stroom uit de uitstoot van bacteriën die in symbiose leven met de planten.

 

Winnaar ‘Arnhemse Onderneming van het jaar 2019’

Bram Peters van Save Plastics:

“De prijs is een herkenning voor onze kruistocht om plastic te redden van verbranding. Met de juiste inzet van techniek en expertise kun je plastic afval een nieuw leven geven. Deze waardering heeft het team extra kracht en enthousiasme gegeven om door te gaan met onze missie. We komen nu wat makkelijker in gesprek, we worden uitgenodigd door de politiek, maar daarentegen moeten we het werk nog altijd zelf verrichten.”