Beste Arnhemse Onderneming van het jaar

 

Beste Arnhemse Onderneming van het jaar

Welke onderneming verdient volgens jou de prestigieuze titel ‘Beste Arnhemse Ondernemer van het jaar’? Voor ons is dat een onderneming die het beste presteert op het gebied van ontwikkeling en innovatie, klantgerichtheid, bedrijfsprestaties, duurzaamheid en sociabiliteit. Beste Onderneming van het jaar word je dus niet zomaar. Daarvoor moet je echt op alle fronten excelleren.

Jouw motivatie telt

Elke ondernemer, ieder bedrijf, iedere instelling in Arnhem mag een onderneming nomineren. Dat kun je doen via je businessclub of rechtstreeks op deze site. Een nominatie breng je gemotiveerd uit. Je licht dus per criteria toe waarom jij je keuze hebt gemaakt. Op 18 mei maakt de jury een shortlist uit de voorgedragen bedrijven bekend. Vervolgens kan opnieuw gestemd worden. Wederom voorzien van een gedegen motivatie.

Nomineer hier voor het Arnhemse compliment ->

Rabobank Kloppend Hert Award

Rabobank 'Kloppend Hert' Award

Tijdens ArnhemBedrijft! maakt de jury de respectabele winnaar bekend. Deze krijgt De Rabobank Kloppend Hert Award. Het Kloppend Hert is een ontwerp van ruimtelijk ontwerper Jeroen Zark en Illustrator René van Halderen, samenwerkend onder de noemer Zarky. Het Arnhem Kloppend Hert staat symbool voor het Arnhemse bedrijfsleven dat het hart van de lokale economie laat kloppen. Verder draagt het duurzaamheid uit. Iets dat ons allemaal aangaat. Tot slot omvat het de kernwaarden van onze gemeente: groen, creatief en vrijheid.

Creatief, groen en vrijheid

De award straalt duurzaam uit: het kloppende hart wordt gevisualiseerd door een knipperend ledlampje. Het lampje haalt stroom uit de uitstoot van bacteriën die in symbiose leven met de planten.

 

Winnaar ‘Arnhemse Onderneming van het jaar 2019’

Bram Peters van Save Plastics:

“De prijs is een herkenning voor onze kruistocht om plastic te redden van verbranding. Met de juiste inzet van techniek en expertise kun je plastic afval een nieuw leven geven. Deze waardering heeft het team extra kracht en enthousiasme gegeven om door te gaan met onze missie. We komen nu wat makkelijker in gesprek, we worden uitgenodigd door de politiek, maar daarentegen moeten we het werk nog altijd zelf verrichten.”