Nomineer jouw favoriete Arnhemse onderneming!

Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar 2019

De verkiezing die even van het toneel is weg geweest, maar nu in oude luister hersteld. Welke Arnhemse Onderneming presteert het best op de criteria ontwikkeling, klantbenadering, bedrijfsprestaties, personeel, duurzaamheid en omgeving.

De opzet is wat eigentijdser. Iedere ondernemer, ieder bedrijf, iedere instelling in Arnhem mag nomineren. Dat kan via een netwerkorganisatie of businessclub als men daarop is aangesloten, maar het kan ook online via deze site. U mag wel maar één keer stemmen vanzelfsprekend! 
En u moet in de gemeente Arnhem gevestigd zijn.

Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar, een prijs met allure.

           

Het Arnhems Compliment

Elk jaar zet de Arnhemse Uitdaging twee bedrijven in het zonnetje die door hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Bedrijven die door concrete acties hebben laten zien dat zij zich, naast hun commerciële doelen, ook inzetten voor een betere en leukere lokale samenleving. Niet zozeer door middel van geld, maar doordat zij zichzelf, hun medewerkers, producten, materialen of faciliteiten ter beschikking hebben gesteld aan lokale maatschappelijke initiatieven.

Er zijn zes bedrijven genomineerd voor het Arnhems Compliment 2019. Op 27 juni krijgen twee bedrijven het Arnhems Compliment uitgereikt: een juryprijs en een publieksprijs.

Stem op het bedrijf dat volgens jou de publieksprijs verdient!

De jury bestaat dit jaar uit: Olaf Heller (Mantel, een van de winnaars van vorig jaar), Peter de Haan (Nouryon), Mickey Vuylsteke (Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs) en Mariska Perrier (Arnhemse Uitdaging).

Rabobank Kloppend Hert Award

Rabobank 'Kloppend Hert' Award

‘De Rabobank 'Kloppend Hert' Award is een gedachtegoed van CU2 B.V. en verder ontwikkeld en ontworpen door Zarky, een samenwerkingsverband tussen ruimtelijk ontwerper Jeroen Zark en illustrator René van Halderen. Bij de ontwikkeling van hun gadgetachtige producten ligt het accent op duurzaamheid.

Het Arnhems hert staat symbool voor de stad Arnhem. De winnaar van de verkiezing Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar is een exponent van het Arnhemse bedrijfsleven, dat de lokale economie mede laat kloppen. Duurzaamheid de centrale factor die ons allemaal bezig houdt. De kernwaarden van onze gemeente Arnhem groen, creatief en ondernemend vinden elkaar.

De award is een uniek voorbeeld van duurzaam design: het kloppende hart wordt gevisualiseerd d.m.v. een knipperend LED lampje dat stroom ontvangt van de uitstoot van de bacteriën die in symbiose leven met de planten. Deze innovatieve techniek is mogelijk gemaakt door het bedrijf Plant-e uit Wageningen. Het materiaal, bestaande uit gerecycled kunststof is van Joosten Kunststoffen en bewerkt door van de Sant Innovations.